maanantai 11. maaliskuuta 2013

Avoja ja sulkuja

Kenttä jatkaa liukkaana olemistaan, voi näitä kelejä, joten treenien aiheetkin ovat hillittyjä ja hallittuja edelleen. Viime viikolla treenailimme siis avoja ja sulkuja, käynnissä ja ravissa.

Avoissa Hottis onkin jo vanha tekijä, tekee ne hyvin ja tahdikkaasti ja hyvällä energialla, mutta sulku on vielä uusi tuttavuus. Menimme niitä ehkä kolmatta kertaa.


Harjoitus oli sellainen, että tulimme pitkää sivua ensin avoitaivutuksessa. Pitkän sivun puoliväliin voltti, ja siitä yritettiin lähteä sulkutaivutukselle. Muutama askel ja heti kovasti kiitoksia.


Hottiksen oppivaisuutta ei voi kuin ihmetellä. Eipä tuon tarvinnut kuin kerran saada kiitos oikeaan kohtaan, niin heti ymmärsi mitä haluttiin. Itselleni sulkutaivutus on hankala liike, mielestäni siinä annetaan apuja jotenkin epäjohdonmukaisen "väärinpäin", mutta olosuhteiden pakosta olen sen toki opetellut tekemään. Tässäkään ei vinoudesta ole ainakaan apua. Huoh, tarvitsisin kyllä todella hyvän istuntaopettajan vinkkejä vinouden kanssa.


Teimme muutamat toistot kumpaankin suuntaan käynnissä ja ravissa, jonka jälkeen muutamat laukkapätkät, hyvät loppuverryttelyt ja poni takaisin tarhaan. Tällä viikolla pääsemme onneksi loppuviikoksi maneesille, josko vaihteeksi jotain vauhdikkaampaakin...

Kuvat iloksenne otti ystäväni, jonka kuvasivuston osoite löytyy kuvien vesileimasta. Isot kiitokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti